Info
Job offer

Job offer for temporary employment

Institut za povijest umjetnosti, iz Zagreba raspisuje

NATJEČAJ za zapošljavanje na određeno vrijeme

na sljedeća radna mjesta:

  1. Stručni suradnik u znanosti i visokom obrazovanju – arhitekt, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu – 1 izvršitelj/ica.
  2. Stručni suradnik u znanosti i visokom obrazovanju – arhitekt, na određeno vrijeme, s polovicom radnog vremena – 2 izvršitelja/ice.
  3. Stručni suradnik u znanosti i visokom obrazovanju – povjesničar umjetnosti, na određeno vrijeme, s polovicom radnog vremena – 1 izvršitelj/ica.

Kako se radi o projektu s ograničenim trajanjem, ugovor će biti sklopljen na određeno vrijeme, odnosno do završetka projekta.

Uvjeti:

– za radna mjesta pod 1. i 2. završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij arhitekture, ili integrirani sveučilišni studij arhitekture, magistar/magistra inženjer/inženjerka arhitekture (mag.ing.arch.) /ili dipl.ing.arh.;

– poznavanje računalne obrade arhitektonske dokumentacije (AutoCAD, ArcGIS);

– za radno mjesto pod 3. završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij povijesti umjetnosti, ili integrirani sveučilišni studij povijesti umjetnosti, magistar/magistra povijesti umjetnosti.

Poželjno:

– za radna mjesta pod 1. i 2. iskustvo rada u programima: Photoshop, InDesign, ReCap, Revit, SketchUp i sl. te iskustvo na poslovima arhitektonske obrade graditeljske baštine.

Uz prijavu na natječaj potrebno je priložiti:

– životopis;

– diplomu ili uvjerenje o završenom studiju;

– podatke o stručnoj djelatnosti;

– ostale dokaze koje pristupnik smatra relevantnima.

Prijave na natječaj podnose se do petka 22. studenog 2024., u pdf formatu na adresu ured@ipu.hr s naznakom: „Natječaj za stručnog suradnika“.

Na natječaj se, pod ravnopravnim uvjetima, imaju pravo javiti osobe obaju spolova.

O rezultatima izbora pristupnici će biti obaviješteni u roku od 15 dana od donošenja odluke o izboru.

Zakašnjele i nepotpune prijave na natječaj neće biti razmatrane.

Ako kandidat ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, uz prijavu na natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze prema navedenom Zakonu dostupne na internetskoj poveznici.

Prijavom na natječaj kandidati su izričito suglasni da Institut za povijest umjetnosti kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama i na mrežnoj stranici Instituta www.ipu.hr.

Institut za povijest umjetnosti, Zagreb