Obavijesti
Obavijest

Obavijest o radu Instituta za povijest umjetnosti

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, Institut za povijest umjetnosti u Zagrebu i podružnica u Splitu radi za vanjske korisnike i posjetitelje uz prethodnu najavu pojedinoj službi ili zaposleniku.

U prostorima Instituta svi korisnici su dužni pridržavati se propisanih mjera zaštite te imati važeću EU Covid potvrdu ili drugi važeći dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju (negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa).

Korisnike prilikom dolaska u Institut molimo da se jave na telefon 01/6112 009, 01 / 6112 744 ili 098 381 060 kako bi im nadležna osoba Instituta provjerila EU Covid potvrdu i uvela ih u prostor Instituta.

Komunikacija sa stručnim službama Instituta – tajništva, računovodstva i izdavaštva, odvija se primarno elektroničkim putem, iznimno uz prethodnu najavu nadležnoj službi ili na ured / ipu.hr.

Usluge knjižnice i dokumentacije Instituta dostupne su svim suradnicima i korisnicima. Upite je potrebno uputiti putem emaila na lsojat / ipu.hr (Lina Šojat, knjižnica) i isimic / ipu.hr (Irena Šimić, dokumentacija).
Istraživače i stručne suradnike Instituta moguće je kontaktirati putem email adresara.

Radno vrijeme Instituta za korisnike od 10:00 do 15:00 sati za vrijeme trajanja proglašene epidemije Covid-19.

O promjenama ove odluke obavještavat ćemo pravovremeno.

-
Kontakt: dr. sc. Katarina Horvat-Levaj, ravnateljica